sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Paita tädille, jonka vei serkku

ellen_neule-16


ellen_neule-1

ellen_neule-2
ellen_neule-17
ellen_neule-7

Olen itse ainoa lapsi. Äiti kyllä tosin on aina sanonut, että pienenä tuntui ihan kuin olisi ollut viisi lasta jaloissa. Vaikka oli siis vain yksi. En ole ikinä tuntenut oloani yksinäiseksi. Aina on ollut kavereita ympärillä ja siksi osa on muodostunutkin niin tärkeiksi, koska ei ole sitä siskoa tai veljeä ollut. Enkä niin suuremmin ole kaivannutkaan, koska onneksi meillä kotona ollaan aina oltu kavereiden suhteen vastaanottavaisia. Pienenä vietettiin tosi paljon aikaa meillä kotona ja  koskaan ei ollut tunnetta, että olisin yksin. Naapurikin kysyi kun muutettiin uuteen taloon, että kuinka monta muksua teillä oikein on.

Kaverit ja ystävät ovat silti eri juttu kuin oma sisko tai veli. Minulla on nimittäin serkku, jota pidän ihan täysin siskona. Siksi pystyn ehkä jollain tavalla samaistumaan sisaruksia yhdistävään tunteeseen. Vaikka ei saman katon alla asuta, ja hyvä niin, koska muuten ei välit olisi varmaankaan yhtä hyvät ;), niin tunnetaan kyllä toisemme ihan siskoiksi. Ellen on myös ainoa lapsi, joten se on varmasti osasyy siihen, että me ollaan aina oltu yhdessä, enemmän tai vähemmän, mutta silti aina yhdessä tavalla tai toisella. Pienempänä enemmän ja nyt opiskelaikanani vähemmän, ihan liian vähän... 

Ellen on ollut pienestä asti ihan huipputyyppi. Aina vähän edellä, jopa minua :D ja siksi se veikin pienempänä kaikkia ihan sata nolla.  Källiksi kutsuttiin ja sillä nimellä kulkee puhelimessani edelleen. Aina metkut mielessä ja pilke silmänkulmassa. Onneksi tiedän ketkuilut lapsuudesta jo niin hyvin, että luulen tietäväni mitä tuikkivien silmien takana on mielessä ja jos en tiedä niin luulempa, että arvaus on aika hyvä... Mutta koskaan en täysin osaa sanoa, mitä tyttö ajattelee, koska ajatus noiden silmien takana on niin syvä ja suuri, että siihen harva pystyy. Jos ehdit, niin katso itse, ennen kuin pää kääntyy pois ja vain suklaanruskeat hiukset hulmahtavat. Taas mennään!

Puseron neuloin pari viikkoa sitten, supernopea ja helppo. Jos joku kaipailee ohjetta niin pistäkää viestiä ;) 

Kuvat: Amanda Aho

10 kommenttia:

 1. Ohje kiinnostais ! hiirulainen90@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näkönen, muakin kiinnostais tuon ohje!

  VastaaPoista
 3. Ihana kun sinulla on tuollainen serkku. Kauniin neuleen olet hänelle neulonut!

  VastaaPoista
 4. Tää on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea! Hyvä idea vaihtaa väriä tuossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina :) Langan vaihto tuli oikeastaan vähän vahinkona kun lanka loppui ja keksin laittaa jatkoksi tummaa ;)

   Poista
 5. Heiij! Ohje ja lanka mistä neuloit kiinnostaa:))

  VastaaPoista