sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Tanelin Liverpool -paita

vaharaumalaine_neuleliverpool-13
vaharaumalaine_neuleliverpool-3
vaharaumalaine_neuleliverpool-11
vaharaumalaine_neuleliverpool-5
vaharaumalaine_neuleliverpool-9

Tästä paidasta Taneli puhui pitkään ja päätinkin tehdä sen hänelle joululahjaksi. Joulun alla oli vähän jännittämistä, että ehtiikö pusero pukin matkaan. Jouluun oli vajaa viikko aikaa, mutta kyllä se valmistui kuin valmistuikin ajallaan. Jopa pari päivää etuajassa. Paksuilla puikoilla (10) ja paksulla langalla (Novita Isoveli kaksinkertaisena) neule tuli tikutettua ennätysajassa. Ja se olikin varmasti mieluisin joululahja, sekä antaa, että saada. :)

Tämä Liverpool paita, joka on varustettu jalkapallojoukkueen logon Liverbirdillä, pääsikin heti joulun jälkeen Englantiin Liverpooliin katsomaan peliä! Paikan päällä se olikin kerännyt katseita ja moni oli jopa kysynyt, mistä paitoja saa ostaa. Taneli oli sitten vastannut, että Suomeen vaan viestiä tyttökaverilleni, niin varmasti tekee :D No, en tiedä haluanko loppuelmääni neuloa Liverpool paitoja, mutta voihan sitä nyt pari tikuttaa ;) 

Tänään tulee muuten Liverpoolin peli telkkarista. Sen verran olen minäkin tietoinen, missä mennään. Koska silloin illalla harvemmin kuuluu mitään. No, pääsenpä peliin edes jollain tasolla mukaan. On meinaa varmasti neule päällä katsomossa. Ja jalassa varmaan Tanelin itse tekemät Liverpool -villasukat. Neuloi ne joululomalla... Ja tuli muuten aikas hienot. Voisin nekin esitellä täällä!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Talviurheilkaa! Hiihtoa, pulkkamäekä, laskettelua ja luistelua! Tai vaikka Liverpoolin tyyliin hankipalloa! :D

Kuvat Amanda Aho

3 kommenttia:

  1. Ihana, kaunis ja varmasti lämmin. Niin, ja miellyttää paidan käyttäjää!

    VastaaPoista
  2. Moi! Ihan täydellinen paita! Onko mahdollista saada kyseisen paidan neulontakuvion? Kauan etsinyt kuviota ja nytten löytyi!

    VastaaPoista