keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Paita päällä pubivisassa

miesten_neule-9
miesten_neule-2
miesten_neule-3
miesten_neule-5
miesten_neule-10

Eilen minulle tuli ihan mahtava tunne. Mentiin illalla kavereitten kanssa pubivisaan, johon ollaan nyt osallistuttu pari viikkoa putkeen. Poikakaverillani on niin paljon tietoa, että kannattaa mennä aina istumaan viereen samaan joukkueeseen. Erehtyy vielä joku luulemaan, että tämä blondikin on jotenkin erityisen viisas... Ovat joka viikko kolmen parhaan joukossa. Noo, kyllä minäkin nyt jotain jostain tiedän, kun sattuu vaan oikea kysymys kohdalle ;) Eilen esimerkiksi tiesin kenen uusimman albumin nimi on Lemonade. Beyoncen tietty. Eikä vastaustani pidä mitenkään vähätellä. Kyseessä on tämän maailman kärkinaisia! Yleistietoa! ;)

En siis ollut niin innoissani vastauksesta jonka vihdoin tiesin satavarmasti oikeaksi, vaan siitä, että Tanelilla sattui olemaan päällään juuri tämä kuvissa oleva paita. Ja sitä vielä kehuttiin.  Kaveri koulustamme kysyi, että mistäs olet paitasi ostanut. Taneli vinkkasi minun suuntaani ja itsekin sitten sanoin, että minä sen viime jouluksi tein. Sain heti tilauksen. Ihan mahtava tunne! Täällä Raumalla on siitä hienoa opiskella, että ihmiset todella arvostavat käsityötä ja siihen nähtyä vaivaa. Valmistuuhan täältä myös käsityön opettajia. 

Alan siis seuraavaksi, kunhan saan vaan lettineuleeni ja joululahjan luottokuvaajalleni tehtyä, tikuttamaan samanlaista paitaa, kun Tanelilla oli päällään. Ajattelin jättää istutetut hihat pois ja tehdä tavalliset laatikkohihat. Istutettua hihaa kun joutuu sen verran paljon kokeilemaan päälle työn edetessä. Pian siis tulossa hyvä joululahjavinkki myös miehen neuleeseen, joshan Joska joutaa myös kuvattavaksi :D  

Ja hatuista laitan postausta heti kun kerkiän. Tämän viikon aikana :) Joten olkaahan kuulolla! So, Listen parasta Beyoncea! ;)


  Kuvat: Amanda Aho1 kommentti:

  1. Moikka! Onko sulla tähän ohjetta? Näyttää niin ihanan lämpöiseltä että olis kiva tikuttaa tuollainen pukinkonttiin! :)

    VastaaPoista