keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Harmaus jatkuu lettineuleessakin
Ehdittiin viikonloppuna ottaa kuvia kun lunta oli vielä maassa. Saatiin hieno isänpäiväilma. Nyt siellä sitten taas sataa ja maa on musta. Harmi kun talvet ovat nykyään tällaisia, että lunta tupruttaa silloin tällöin ja sulaa aina pois. Silloin pienenä muistan kun oli aina valkoiset talvet. Lumi tuli joulukuussa ja suli pääsiäisen aikoihin. Muistan kun oltiin aina laskettelemassa pääsiäisenä ja kun reissu oli ohi, oli lumi sulanut jo täältä länsirannsikolta. Siitä se kevät aina alkoi. No nyt saa sitten nauttia kevään tulosta monta kertaa kun lumi kerran satelee ja sulaa sateleee ja sulaa satelee....

Hiihtosukset ovat varmaan monella jo kotiovella. Itse tykkään kyllä kovasti käydä hiihtämässä, mutta en nyt mikään niin himohiihtäjä ole. Laskettelu on emennän mun juttu. Vauhtia ja vaaratilanteita ;) Hiihtosukset saavat odotella näköjään vielä "pysyvää lunta". Täytyy keksiä jotain muuta tekemistä näitten mustien kausien lomaan. Onneksi nyt on myös "pikkumustan" aika ja juhlakausi on aluillaan...

Mutta koko talvea ei voi vain juhlia, harmi :(. Täytyy keksiä jotain muutakin ajanvietettä! Harrastukset ovatkin juuri niitä juttuja, mitä tarvitaan näinä synkkinä ja harmaina päivinä. Tuo ilma vaan ei houkuttele iltaisin ulos yhtään, mihin tahansa tuntuu olevan aina vaikeaa lähteä. Mutta aina se kuitenkin saa ihan erilaisen olon kun lähtee tekemään niitä omia juttuja! Ja jos ei huvita, niin voi mielestäni jäädä ihan luvan kanssa  kotiinkin, vaikka neuleen kimppuun. Tämä lettineule on yksi hyvä vaihtoehto talvi-iltojasi piristämään. Lettiä on helppo neuloa aloittelijankin. Näyttää ehkä vaikealta, mutta ei se sitä ole. Esittelen teille ohjeen myöhemmin tällä viikolla.

Oletteko muuten miettineet, miksi näin harmaana aikana tuntuvat kiinnostavan synkät ja tummat värit? Huomaan, että töissäni suosin vain maanläheisiä värejä näin syksyllä ja talvella... Olisi kiva tehdä välillä jotain piristävää ja värikästä. Mutta ei, suomalainen nyt vaan on sellainen että kun synkkää on niin synkkää on!

Ja hei, voi sitä letitellä muutakin! Pääsin itse eilen illalla Matti Airolan letitettäväksi. Tuli aivan huikean hieno läpivetoletti. Samanlaisia voit käydä ihailemassa Matin Instagramissa @isijatytöt. Eli mitä sitten näinä synkkinä  talvi-iltoina letitteletkin niin älä letitä solmuun! Koska tässä pimeydessä ei kukaan näe niitä selvitellä...Kuvista iso kiitos Kiialle @kiiiu1 kommentti:

  1. Kauniin neuleen olet jälleen neulonut! Uutta lunta odotellen...

    VastaaPoista