tiistai 19. heinäkuuta 2016

Mustana jazzin yössä


kuvat @kiiiu

Oli jälleen se aika vuodesta kun Porissa juhlittiin Jazzeja. Jos ulkopaikkakuntalainen saapuu Poriin keskellä pimeää marraskuista iltaa, seisoo torilla ja huutaa, kaiku vastaa mitä todennäköisimmin takaisin. Ihminen ei enää ikinä palaa Poriin. Mutta jos kuka tahansa, joka ei ole kotoisin Porista, saapuu tänne heinäkuussa, jazzviikolla, saapuu hän tänne mitä todennäköisimmin uudelleen seuraavana vuonna samaan aikaan, ja seuraavana ja sitä seuraavana... Sillä Jazzit ovat yksi parhaista asioista, mitä Pori ja sen jokiranta tarjoavat! On kuin olisi ulkomailla, jos vaan ilma sattuu kohdilleen :) Koko Pori herää juuri tuolla viikolla henkiin. Teltoissa soitetaan mitä parhainta tanssimusiikkia ja kaikki ovat hyvällä tuulella, jaxxmoodi on päällä, PORILAISILLA! JES!

Oli siis minunkin tätä kesän kohokohtaa varten väsättävä yksi pusero, jonka neuloin viikko sitten kotona vesisateessa työpäivien jälkeen. Pusero on pelkkää suoraa ja sitä koristaa keskellä kolme lettikuviota, yksi näyttävämpi keskellä ja kaksi pienempää sivussa. Lankana toimii ihanan pehmeä Novita Cotton Bamboo, josta olenkin tehnyt tänä kesänä yhtä jos toista. 

Yhdistin paitaan Culottes housut, sopivat hyvin jazzteemaan, oikeen kunnon tanssihousut! ;) Kengät ovat Clarksilta, ihanan pehmeää nahkaa ja mukavat päällä. Kuin ei olsisi korkoa lainkaan. Esittelyä kaipaa myös tämän kesäinen hankinta, Cluse -kello, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Sellainen tietenkin puuttui, piti ostaa vähän lisää aikaa... :D 

Ja vielä kiitos ihanista palautteista, joita sain kuulla jazzkadulla ihmisiltä! Oli ihanaa kuulla, että tekemäni neuleet ja tämä blogi lämmittävät jotakuta muutakin, kuin vain itseäni :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti