torstai 24. elokuuta 2017

Kylässä Kroatiassa

DSCN2929 DSCN2952 DSCN2948 Viikko on jo vierähtänyt lomastamme Kroatiassa. Näin aluksi voin sanoa, että suosittelen piipahtamaan. Itse olen Kreikkafani henkeen ja vereen, mutta Kroatiassa on kuitenkin jotain verrattavissa siihen; ihmisten ystävällisyys, kirkkaat vedet ja hyvä ruoka. Kroatian keittiö onkin sekoitus Välimeren eri ruokia, italialaista pastaa, pizzaa ja kreikkalaisia perinneruokia. Itse kroatialaiset syövät rannikolla paljon kalaa ja nautimmekin joka illallisella kalaa jossain muodossa. Viinit ovat mitä parhaimpia ja niitä tuotiinkin ahneukissa vähän liikaa kotiin. Hyvä kun ei jouduttu lentokentällä pistämään baaria pystyyn kun laukku painoi vähän liikaa. Siinä olikin tekemistä. Nauraisitte jos näkisitte laukkuni koon, isoin minkä ruumaan saa viedä, eikä se ollut edes täynnä!! Kahdeksasta lirtan pullosta ja rantakivistä se paino sitten nousi 11 kiloa liikaa :D. Amatöörin puuhatselua.

Kroatiaan siis kannattaa ehdottomasti lähteä nauttimaan kauniista luonnosta ja lämmöstä. Luontoon pääsee vaikka millaiselle elämysmatkailulle ja tutustumaan erilaisiin aktiviteetteihin. Paljon jäi vielä nähtävää, mutta rennolle rantalomalle lähdimmekin, joten sitä saimme. Aurinko oli puolellamme! Vähän kyllä poltteli kun maastopyöriä ja surffilautoja oli vuokralla ihastuttavalla aktiivilomailijan paratiisisaarella Bracissa. Täytyy jättää jotain ensikertaankin ;)

Uusi neule valmistui melkein lentomatkoilla. Siitä on pikkukuva Instagram -tililläni @vaharaumalaine_knits... :) Ja samoin kokokuva bikineistä,  joiden yläosan pitsikuvio vilahtaakin kuvissa. 

Mukavaa loppuviikkoa ja lämpöisiä elokuun viimeisiä iltoja. Nauttikaa Venetsialaisriennoista, missä ikinä olettekin! Ja aloitelkaa ainakin syysneuleita. Itse meinaan tikuttaa omani loppuun!

4 kommenttia: