tiistai 11. lokakuuta 2016

Rakastuin hattuun

mustavalkoharmaa_asu-19
mustavalkoharmaa_asu-17
mustavalkoharmaa_asu-10
mustavalkoharmaa_asu-3
mustavalkoharmaa_asu-6
mustavalkoharmaa_asu-5

Näiden kuvien julkaisemista olen jo vähän odottanut, koska niiden joukosta löytyy ehdottomasti lempparikuvani koko syksyltä! Tuo viimeinen mustavalkoinen! Toiset kuvat vaan herättävät itsessä sitä jotain. Voi olla paljon hyviä kuvia, mutta jotkut vaan ovat niitä helmiä, erottuvia.

Mietin itsekseni, mikä tekee kuvasta spesiaalin. Tulin siihen tulokseen, että se on tuo hattu! Oletteko itse pukeneet hattua päähänne? Kannattaa kokeilla, sillä sen avulla persoonallisuus tulee jotenkin ihan uudella tavalla esiin! Tämä ensimmäinen oma hattuostokseni on  H&M:sta. Mietin kauan, ostanko edes omaa hattua, tulee vielä liikaa "bloggariolo" :DD Mutta ei, ei tullut. Erilainen olo kyllä tuli...

Hatun alle piiloutumisessa on mielestäni kaksi täysin erilaista puolta. Puin ensimmäistä kertaa hatun päähäni jääkiekko-otteluun. Tiedättekö miten kävi? No huusin kuin hyeena koko matsin ajan :DD Hatun alle piiloutuminen antaa uudella tavalla itseluottamusta. En silti tarkoita, että sitä pitäisi puuttua. Mutta minä, joka en ymmärrä koko jääkiekosta mitään, olin ihan täysillä pelissä mukana! Kai se on sitten niin, että hatun alta kelpaa huudella ;) Oli hieno tunne. Kerrankin viihdyin siellä kylmässä koko matsin ajan.

Ja sitten se toinen puoli. Nimittäin toisen kerran laitoin hatun päähäni Helsinkiin. Mentiin kavereiden kanssa viettelemään viikonloppua tyttöporukalla. En usein käy Helsingissä, sillä en koe olevani suurkaupungin tyttö. Jonkun päivän voin siellä ihan ilolla viettää, mutta sitten riittelee. En minä ihmisiä pelkää :D mutta vaan jotenkin viihdyn paremmin pienessä kotoisassa paikassa. En keskellä Kamppia! Paitsi hattu päässä... Oli ihan erilainen fiilis. Sai katsella vaan lierin alta menoa, eikä nähnyt ihan kaikkea mitä ympärillä tapahtuu... Meni siis puhtaasti puolet ohi, niin kuin blondilla yleensä.

Tässä postauksessa halusin keskittyä kertomaan vain tuosta hatun tuomasta fiiliksestä, sillä kehitteillä on ihan oma hattumallisto! Katsotaan, miten idea lähtee käyntiin. Esittelen mallin heti kun se on loppuun asti valmiina! Ehkä kuukauden päästä saadaan ekat hatut ilmoille ;) 

Ja lopuksi vielä, katsokaahan Amandan taiteilema ihastuttava videoportrait (ja kuvat tietenkin myös hänen käsialaansa!) Ihminen näyttää niin erilaiselta hatun alta, ei anna ihan kaikkea itsestään, juuri tarpeeksi. Hattu tuo meihin mukanaan hitusen mystiikkaa...
Vähäraumalaine from Amanda Aho on Vimeo.

4 kommenttia:

 1. Eikä, vitsi tuo video on kiva! En osaa oikein selittää, mutta videossa oli tietynlainen (hyvällä tavalla:D) tunnelma! Awesome!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyllä niin hienosti tehty! Amanda on supertaitava ;) Musiikki sopii niin hyvin!

   Poista
 2. Nytpä löyty ihanan oloinen blogi! Asusi on ihastuttava ja mukavan näköinen. Sopii sinulle! Kuvat on upeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kun tykästyit, kiitos! Toivottavasti jäät seuraamaan :)

   Poista