maanantai 8. elokuuta 2016

Turun tuttavuuksia
 


  

 
 


Viikonloppuna vierailimme Turussa ystäväni 25 vuotis synttäreillä. Oli ihanaa tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin :) Vaikka kesällä pitäisi ladata akkuja ja nähdä ystäviä yämpäri ämpäri, silti vaan aika loppuu aina kesken ja liian helposti jää vaan näkemättä. Tällaisissa tilanteissa heitä sitten näkee ja hyvä niin! 

Ystäväni täytti 25. Enää viisi vuotta niin on kolmekymppinen, sitten vaan vauvat, koira ja omakotitalo. Huh hu! Ei kiitos! Olen kyllä sitä mieltä, ettei niin kauheasti kannata suunnitella etukäteen. Yleensä asiat menevät omalla painollaan. Kolmekymmentä nyt vain on sellainen ikä kun yleensä sitä odotetaan, aloilleen asettumista. Itse en näe Emmiä aloillaan, mutta onneksi ei vielä tarvitsekaan nähdä! Onhan tässä vielä kolmeenkymmeneen aikaa... Eikä sekään mikään raja ole, parempi vaan elää ilman rajoja ja nauttia elämästä, elää hetkessä! Niitä hetkiä ei kukaan ota pois, aikaa puolestaan meiltä otetaan pois koko ajan...

Ja käsikoruustani on vielä pakko sanoa sen verran: sain sen tuliaiksi poikakaveriltani Maltalta. Sen on tehnyt mies käsityönä alusta loppuun aivan itse. Ympyrät on pyöritelty hopeanauhasta niin kuin niiden sisällä olevat koristeetkin. Suurella vaivalla tehty ja aikaa se on vienyt, mutta niin se aika kuuluu käyttääkin, niin kuin itselle se on sopivaa ja antoisaa!

Sellaisia mietintöjä synttäreitten jälkeen, ja apinaviinin jälkeen... Oli muuten superhyvä testaus, suosittelen! Ei siitä apinaksi muutu, mutta hauskaa ainakin on!


4 kommenttia:

 1. Näyttipäs herkullisilta bailuilta :) tosi kiva idea laittaa noita mehujäitä booliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hyvä ja maistuva idea! Sankari keksi;) ja piti myös hyvät bailut!:)!

   Poista
 2. Voi oot superkaunis! :) Itsekin olin viime viikolla Turussa ja tykkäsin kovasti :)

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista