torstai 11. elokuuta 2016

Kaksi mammaa meni mustikkaan, toinen ei mahtunut


 

 


Minulla ei ole oikein taktiikkaa noiden marjojen poimimiseen. En ole pitkään aikaan käynyt mustikassa. Konetta en ole koittanut, enkä koita. Käsillä kun ottaa, marja musertuu sormille. Pohja näkyy koko ajan ämpäristä ja hyttyset pörräävät ympärillä. Rentouttavaa! Nyt ei onneksi ollut paljoa hyttysiä. Mutta silti, kaikesta huolimatta, meillä oli ystäväni, parhaan sellaisen, kanssa tosi hauskaa. Aika meni nopeasti, vaikka ämpäri ei ihan täynnynytkään...

Vaihdoin itse paikkaa koko ajan, kaverini pysyi kauan aikaa samassa paikassa. Itse olen super levoton! En pysy viittä minuuttia paikallaan, koko ajan edessäpäin siintää marjaisampi puska. Silti ämpärini täyttyi hitaampaa. Mikä lie vikana. Maltti on valttia. Ensi kerralla istahdan paikalleen ja pysyn siinä. Paitsi että marjastaminen ei ole mikään kilpailu! Marjapaikkoja riittää, kyllä siis kaksi mammaa mahtuu mustikkaan. Se on hauska tapa viettää aikaa yksin tai yhdessä, jos vain malttaa olla kärsivällinen... 

Kärsivällisyyttä minulta kysellään myös tekeillä olevan neuleeni kanssa. Menee hetki kun valmistuu, mutta aikas hieno talviturkki on tulossa ;)

On hienoa nähdä, että lukijoita blogilleni riittää. Eilen meni reilusti rikki 10 000 kävijän raja. Minulle se on paljon porukkaa ;) Kiitos kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihania mustikkametsäkuvia! :) Mä oon käynyt joku pari vuotta sitten mustikassa, pitäisi joku kesä taas mennä, kun tulee tilaisuus.

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitä helposti unohtaa kuinka kiva tapa viettää päivä luonnossa on ihan lähellä:)!

   Poista
 2. Hahahaa, olet hieman levoton:D en ollut ees huomannut tätä postausta?!

  T. Kinkku

  VastaaPoista