maanantai 29. elokuuta 2016

Kaislikossa suhisee

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Loppukesää elellään ja vielä on aikaa nauttia luonnosta. Oikeastaan siitä voi nauttia täällä monimuotoisessa Suomessa koko vuoden, mutta kesää vain ei mielestäni mikään voita. Syksy tuo tietenkin mukanaan kauniit oranssin sävyt ja niistä luonto antaakin jo merkkejä.

Kävimme pari kertaa tämän kesän aikana melomassa. Kokemäenjoen suisto on niin kaunis, rakastan pieniä ja kapeita juopia, joita eteenpäin melomalla esiin avautuu mitä kauniimpia näkymiä. "Kaislikossa suhisee" olikin lapsena ehdottomasti lempisatuni. Luin paksun kirjan jopa ihan itse!! Ja vielä pariin kertaan. Kuvat olivat niin kauniit ja tunnelma mystinen ja salaperäinen, aivan niinkuin tuolla joella saikkailu. Muutenhan en lue oikein juuri mitään... Tekisi kyllä mieli, mutta aina keksin jonkin verukkeen. Tykkään mielummin saada aikaan jotain nykyvää, eli neulon sitten mielummin. 

Miltäköhän tuntuisi lähteä melomaan Lapin maisemiin... se minua kiinostaisi. Mutta ensin täytyy kyllä opetella eskimokäännös, vai mikä se nyt onkaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti