tiistai 16. elokuuta 2016

Ei enää kyyneliä!
 


Minulla on ollut luottoparturi täällä Porissa pitkään. Nyt hän ei pahemmin enää tee parturinhommia, joten en ole vaivannut päälläni häntä :D Hiukseni olen pitkään värjännyt itse, käytän Loreal Parisin Casting Créme Gloss kevytväriä. Olen värjännyt kestoväreillä ja värinpoistoilla lukuisia kertoja nuorempana ja todennut, että aika usein värjäystulos päättyy kyyneliin. Keltainen tai porkkanan värinen tulos ei useinkaan ollut toivottu... Tällä värillä en puolestaan ole kertaakaan epäonistunut! 

Nyt päätin myös tehdä jotain muutakin repäisevää itse. Leikkasin meinaa hiukseni! :D Ei ollut edes vaikeaa, katsoin muutaman hyvän youtubevideon ja avot, komiat tuli. Halusin kerrostaa hiuksiani ja leikata edestä vähän lyhyemmäksi. Sakset tilasin keväällä Avonilta, perus leikkausakset ja ohenussakset. Ne ovat ihan paras keksintö!

Vielä kulmakarvat. En ole ikinä nyppinyt kulmakarvojani pinseteillä, kokeillut olen. Silmät alkavat vuotaa niin paljon etten näe enää mitään. Kulmani ovat lisäksi sellaista vauvanhaituvaa, että kestäisi ikuisuus kun nypin niitä yksi kerrallaan... Käytän siihen tarkoitukseen Veetin vahaliuskoja. Niitä en puolestaan voisi ikinä käyttää säärikarvoihin, itku tulisi :D Leikkaan suiroja liuskoista ja levitän ne kulmiin niille aluille, joista haluan karvat pois. Ei satu yhtään ja siistiä jälkeä tulee :) 

Kulmat värjään Beauty Lashin tummanruskealla sävyllä. Vaikka olenkin aivan blondi, tykkään silti tummista kulmista. Värjäys on helppoa. Ensin levitetään kehiteaine ja sitten väriä tuova aine. Värin levittämisessä täytyy olla super tarkka. Ottaa ihoon kiinni aikas nopeasti.

Ja kulmat viimeistelen vielä Maybelinen kulmavärillä. Käytän medium sävyä. Värissä on voidemainen koostumus, joten se on helppo levittää, eikä tuotetta tarvitse teroittaa! Ja vielä kulmat ojennukseen Lumenen kulmavahalla. Pysyvät vauhdissa mukana koooko päivän!

Ja eikun menoks!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti