sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Tukholmantuliaisia Pitsiviikoilla


Olipas niin ihana kesäviikonloppu! Kävimme Raumalla taas pitkästä aikaa. Siellä vaan tulee jotenkin niin kotoisa olo. Pitsiä pikkukaupungissa. Ja olihan minunkin pakko pukeutua teeman mukaan. Ostin mekon Tukholmanreissulta, enkä edes ajatellut, että seuraavaksi suuntaisin pitsiviikoille. Mustan pitsin yöhön tämä mekkohan oli kuin tehty. Ja mekon alle oli pakko pukea selästä pitsiset rintsikat. Aivan ihanat, ja kesällä pitsit saa vähän näkyäkin, eikö vain. ;) 

Tiesin jo heti alkujaan mitä äitini ostoksestani sanoisi. Meillä on äidin kanssa oikeastaan aika lailla samanlainen vaatemaku, jos itse ostan jonkin vaatteen. äiti hakee seuraavana päivänä saman. Jos äiti ostaa, haen itselleni :D Sitten soitellaan, että mitäs laitat sinne teatteriin sitten oikein päällesi?? Ettei vaan käy niin, että kaksi blondia istuu penkeillä vierekkäin samoissa kuteissa... 

No. tästä mekosta ei onneksi ollut pelkoa, että äiti hakee sitten saman. Koska tiesin jo etukäteen, mitä äiti sanoisi: "Laitoit sitten kolmekymppiä yöpaitaan, ei siinä sitte!" Ja täsmälleen niin :D Mutta, yöpaidat päällä ovat nyt täyttä huutoa. Koska jos jostain tietää, mikä on muodissa, on se, mitä ruotsalaiset pistävät päälleen. Yöpukuja näkyi, samoin näkyi myös isoja rengaskorvakoruja. Sellaiset oli minunkin metsästettävä! Olivat meinaa H&M; sta loppu! Mekko on muuten Mangon, rintsikat Lindexiltä.

Seuraavan päivän toriasun hame on Hollisterilta ja paita Vilan. Pitsiviikoille oli teitty pakko laittaa myös pitsitakki, jonka olenkin jo esitellyt aiemmin :) Jotta ei aika kävisi mökillä pitkäksi, kävin ostamassa palan alpakkaa ihanasta lankapuodista ja käperryin sitä kutomaan mökille. Sai taas tyhjentää ajatuksiaan sateenkaaren alla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti