maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kuningas kesäteatterissa! 


 


Päätettiin käydä katsomassa Rauman tämän vuotinen kesäteatteri Sisko ja sen veli. Raumalaisia kesäteattereita kehutaan aina niin paljon. Se on idyllisellä paikalla Poroholmassa meren rannassa. Ja näyttelijätkin ovat aina loistavia. Yksi ilta oltiin kavereitten kanssa istuskelemassa Poroholman terassilla alkukesällä ja siinä se Jukka Rasila istui ihan vieressä naapuripöydässä muitten näyttelijöiden kanssa. Niillä oli niin hauskaa! Nauru raikaa koko ajan. Vaikkei näyttelijän elämä aina varmasti ole helppoa.  Heidän olemuksestaan päätellen tuntuu siltä, että tosi monella maailmankatsomus on sellainen, miten sen nyt sainoisi, "normaali" ja tervejärkinen. Nähdään asiat sellaisena kuin ne on, ei väännetä ja käännetä. Tai sitten vaan osaavat vetää senkin roolin tosi hyvin :D

Päätin sitten siinä samassa, että napataan parit asukuvat matkaan, koska ranteessani sattui roikkumaan tämä Kuningasketju. Olen tehnyt sen itse jokin aika sitten korukursseilla. Tätini kävi jossain vaiheessa kaikki mahdolliset hopeakurssit, mitä Porissa voi käydä. Ja Raumallahan on tarjolla vaikka mitä hienoja korukursseja. Suosittelen lämpimästi! Olen pitänyt omaa kuningastani toosi paljon. Oikein ihana kesäkoru, voi vaikka lepyytellä aina ranteessa. Koska hopeahan vain paranee käytössä, tai pysyy ainakin parempana kuin pöytälaatikossa... Ketjuuni valitsin vielä papukaijalukon, ihanan koristeellinen :) 

Muuten asustani on sen verran sanottavaa, että nahkarotsi löytyi samaisen tädin kaapista. On meinaa sellainen nahkatakkitäti, että vie aina mukanaan kaiken maailman villityksiin! Korukursseille sun muualle. Mutta on muuten maailman paras täti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti