torstai 28. heinäkuuta 2016

Eksotiikkaa Tukholmassa!
En ole oikeastaan koskaan suuremmin fanittanut ketään. Lapsena ja teininä olen kyllä ihaillut monia ihmisiä, mutta usein he ovat olleet lähipiiristäni. Beyoncè tekee kuitenkin vahvan poikkeuksen. Heti kun kuulin, että tämä nainen on tulossa Tukholmaan kiertueelle, oli pakko varata kesälomareissu, jossa yhdistyvät kaksi upeaa asiaa, maailmantähti ja Tukholma! Ihailen nimittäin suuresti ruotsalaista kulttuuria, he osaavat hoitaa niin monet asiat tyylillä. Ruotsalaisilla on letkeä elämänasenne, he ovat fiksuja ja filmaattisia :D Ruotsalainen vaan osaa! En silti hauku suomalaisia yhtään, nimittäin yhdessä vaateliikkeessä myyjä kysyi, mistä olemme kaverini kanssa kotoisin, ja kun kerroimme tulevamme Suomesta, sanoi hän; "Vau, ompas eksoottista!". Että kai me suomalaiset sitten olemme eksoottista väkeä...

Beyonceltakaan ei paljon eksotiikkaa puutu. Yleensä nainen vähäisissä pukeissa, alusvaatteissa keikistelemässä herättää muissa naisissa vastustusta ja paheksuvia katseita, mutta tämä kaunotar ei saa sitä reaktiota aikaan, ei alkuunkaan. Päinvastoin. Beyoncè tekee sen meidän kaikkien puolesta, koska me naiset, ME VOIMME! Hän on mahtava esimerkki ja naisten edelläkävijä siinä, ettei meidän tule vain kumarrella. Beyoncè ajaa naisten ja lasten oikeuksia, ja vaikka hän tekisi sen alusvaatteissa, katsoo häntä hymyssä suin ja ajattelee, että tuota voimakasta ja rohkeaa naista tulisi meidän kaikkien seurata. Ja mikä tekee hänestä seurattavan, on hänen asenteensa, nöyryys ja aitous. Beyoncè vaan osaa tehdä asian tyylillä, vähän niinkuin ruotsalaisetkin! 

Kuvissa näkyy vähän tunnelmia reissulta. Ja huomasittehan mukanani kulkeneen hapsulaukun! Matonkuteesta virkattu laukku valmistuu nopeasti isolla virkkuukoukulla. Se sopi kaikkiin asuihin ja on juuri sopivan kokoinen. Novitalta löytyy ihania värejä  toteuttaa oma pikku virkattu pussukka, Lanka on kierrätyspuuvillaa. 

Vietimme kaverini kanssa kaksi ihanaa aurinkoista päivää Tukholmassa. Nämä ovat juurikin niitä päiviä, joita muistelee sitten marraskuisena iltana, kun aurinkoa ei ole näkynyt päiviin. Elämässä pitää olla eksotiikkaa, se, että on Suomalainen, ei riitä :D Pitää olla muutakin! Ainakin minun mielestäni! Mutta Suomeen on toki kiva aina palata takaisin...


Kauneusvinnki Tokhomasta


Kesän paras itseruskettava, joka levitetään suihkussa tai vaikkapa saunassa, niinkuin itse teen. Toimii kuten suihkugeeli. Unelma! Ei enää iljettävää itseruskettavan hajua tai läikkiä lakanoissa! Väri syvenee, mitä useammin käytät. Kesän pakkohankinta. elevenin verkkokaupasta.
1 kommentti:

  1. Hauska sattuma, meillä näköjään täysin samat aiheet näissä blogikirjotuksissa! :D Mutta tosi hieno tuo laukku!
    http://newhomeoldme.blogspot.fi/2016/07/stockholm.html

    VastaaPoista